Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Πρωτοβουλία για την ίδρυση “Παρατηρητηρίου Αστυνομικής Αυθαιρεσίας”

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου γονέων και συνηγόρων των ανηλίκων συλληφθέντων και προσαχθέντων στις διαδηλώσεις για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αναδείχτηκε η ανάγκη συγκέντρωσης, καταγραφής, δημοσιοποίησης και αντιμετώπισης των κρουσμάτων αστυνομικής αυθαιρεσίας που κάθε μέρα πυκνώνουν με ανησυχητικό ρυθμό.
Από τους διοργανωτές της συνέντευξης ανακοινώθηκε η ύπαρξη του συγκεκριμένου mail
astynomikiaftheresia@gmail.com για την συγκέντρωση καταγγελιών σε πρώτη φάση, ενώ αναπτύχθηκαν και συγκεκριμένοι προβληματισμοί για την ανάληψη πρωτοβουλίας για την ίδρυση “Παρατηρητηρίου Αστυνομικής Αυθαιρεσίας”.
Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση για τις ενέργειες που θα γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σαν πρώτη συμβολή, σας παρακαλούμε να διαδώσετε αυτό το μήνυμα και να μας ενημερώσετε για όποιο σχετικό περιστατικό έχει έρθει στην αντίληψη σας.


σας παρακαλούμε να διαδώσετε αυτό το μήνυμα σας παρακαλούμε να διαδώσετε αυτό το μήνυμα σας παρακαλούμε να διαδώσετε αυτό το μήνυμα σας παρακαλούμε να διαδώσετε αυτό το μήνυμα σας παρακαλούμε να διαδώσετε αυτό το μήνυμα σας παρακαλούμε να διαδώσετε αυτό το μήνυμα



Free Signature Generator

0 Comments: